Julölsprovning, julmat… och elende..

Julölsprovning med promenadgänget, ölgänget, whiskygänget..  kärt barn har många namn. Barn är kanske fel namn på detta gänget men det är ett jäkla härligt gäng som jag är glad för att ha träffat. Denna provningen med julmat lär ingen glömma. Vi var 20 som åkte hemifrån för detta  men det var bara 19 som kom hem. På vägen hem avled hastigt Christer. 20-25 år för tidigt men om man skall gå vidare till de sälla jaktmarkerna så måste det vara rätt att göra det efter en härlig kväll med goa vänner, god öl och god mat.

Tack Christer för att jag hann lära känna dig, en härlig kille med ett gott humör och humor. Synd bara att det inte varade längre.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *